Beställningsuppdrag

 

Jag tar fram textilier på uppdrag. Du kan själv formge en matta och använda dina gamla kläder i, om du vill. Varför inte gå samman och beställa en matta att ge bort? Klipp sönder ett par jeans var och ni har en personlig present till den som har allt. Pris varierar beroende på kvalitet och teknik, men räkna med runt 1600 kr/m2 + moms.

 

Ovan är några exempel. Mattan till vänster är en beställning av en hundägare som ville ha en matta där hundhår inte syntes så tydligt. Alltså vävde jag in fårskinnsbitar som kontrast. I mitten är en slitrya i lin och ull, och trasmattan till höger beställdes av Carl Malmsten NU. Jag har också formgett och vävt mattor som ljuddämpare i okardad ull och mattor som inte har matt-standardstorlek.

 

Jag utför alla typer av textila inredningsuppdrag och har samarbete med inredningsfirmor.

 

Kurs eller prova-på-kväll

Välkommen till ateljén för att få en introduktion till olika hantverk. Gå samman (max 5 pers, av utrymmeskäl) för att under en kväll prova på textiltryck, virkning, stickning, vävning, eller broderi. Inspiration, idéer och handledning får ni, men i övrigt får ni utforska själva. Man kan tex ta med sig en väska och en teckning så gör vi ett textiltryck.

Passar för kompisgänget, avdelningen på jobbet, mammagruppen, barnkalas för de lite äldre mfl.

 

Kom in till ateljén på Kungsholms Strand 169, eller ring 070 – 420 33 74 eller maila info(at)karinaeskilsson.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karina Esklilsson © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.karinaeskilsson.se